Väsyttää, ja haluaisin jo mennä nukkumaan. Tavoilleni uskollisena en tietenkään mene.. Huomenna ei ole koetta joten saan mennä vasta kahdeksitoista kouluun, ihanaa. Koko muu päivä meneekin sitten ruotsin kokeeseen lukiessa. Telkusta ei tullu enää mitään joten tulin koneelle homehtumaan..kuuntelemaan Uniklubia. Piilofanitan sitä, mutta ei voi mitään koska uusi biisi Varjoon juuttunut on aivan ihana!

    Huoneeni on ihan törkysessä kunnossa, mutta en oo saanut siivottua sitä..koeviikko on hyvä tekosyy. Vanhojen tanssit oli toinen hyvä tekosyy. Onneksi varpaat ei oo enää tunnottomat ja puutuneet. Hassua miten paljon stressasin tansseja etukäteen, mutta ihan hyvin ne meni silti. Oon ihan kamala stressaaja. Kun wanhat on ohi, niin seuraava stressinaiheeni onkin ylioppilaskirjotukset.

    Katselin tänään taas Turun yliopiston sivuja. Ammattikorkean ja kauppakorkean katselin myös, mutta ne oli niin sekavat ja rumat etten viihtyny siellä kauaa. En tiedä miksi haluan niin kovasti yliopistoon.. Vihaan kotona tehtäviä tutkielmia yms, ja yliopisto-opiskelu on varmaan täynnä niitä. Ehkä veljistä johtuen yliopisto-opiskelussa on jotain suurta hohtoa ja arvoa mun silmissä.. Tällä kertaa mun ykköshimona on humanistisen tiedekunnan (<3) Pohjoismainen filologia. Arveluttaa vaan, kun opetus on ruotsiksi.. Ranskaa haen myös opiskelemaan, ja oikeustiedettä. Olispa ylppärit jo ohi ja asuisin Turussa! Kuolen jos en pääse Turkuun opiskelemaan.. Siksi aionkin hakea joka laitokseen 8) Harmittaa kun Turussa ei voi opiskella ruotsia (paitsi Åbo Akademissa, jonne kyllä myös haen). Hesassa vois opiskella ruotsia suomeksi..

    Äh, menen kyllä nukkumaan. On turha valvoa väsyneenä mutta silti harrastan sitä. Hyvää yötä.